Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

5000 handtekeningen opgehaald

Wat burgers al niet doen om een zwembad te behouden. In Coevorden zijn er in korte tijd 5000 handtekeningen opgehaald voor het behoud van zwembad De Swaneburg in Coevorden. Het blijkt maar weer eens dat een zwembad meer is dan een bak met water. Zwembad De Swaneburg is nu gesloten, omdat er voor bijna twee miljoen aan achterstallige onderhoudskosten zijn ontdekt en waarvan het nog zeer de vraag is of de gemeente voor dat bedrag het bad gaat herstellen. Het zwembad blijft waarschijnlijk tot de zomer dicht, maar daarover is veel onvrede in Coevorden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.