Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

5000 handtekeningen voor behoud van zwembad

In Winsum is een grote actie opgestart voor het behoud van zwembad de Hoge Vier. Inwoners hebben in totaal maar liefst 5000 handtekeningen verzameld. Wat maar weer eens aangeeft dat een zwembad bijzonder leeft onder de bevolking.

De gemeente heeft aangegeven de handtekeningen serieus te nemen en zal het meenemen in de verdere besluitvorming. Men gaat met het bestuur van het zwembad opnieuw overleggen over de voorgenomen bezuinigingen.

Dit jaar wil de gemeente 35.000 euro bezuinigen en volgend jaar 50.000 euro. Het zwembad heeft al aangegeven dat het dan niet meer mogelijk is om de Hoge Vier naar behoren te exploiteren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.