Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

50 % van de zwembaden voldoen inmiddels aan de verplichting

Nadat de vorige bewindsvoerder Plasterk in juli vorig jaar gemeenten had opgedragen om alle zwembaden te controleren op ondeugdelijk rvs materiaal, heeft zijn opvolger Ollongren de kamer nu via een brief geïnformeerd over de uitkomsten.

Het blijkt nu dat driekwart van de gemeenten gehoor hebben gegeven aan de oproep en waar eerst 20 % van de zwembaden voldeed aan de wettelijke verplichting, blijkt nu dat 50 % voldoet aan de eisen die zijn opgesteld.

Alleen betekend het wel dat ongeveer de helft van de gemeenten nog altijd niet voldoen aan de wettelijke verplichting om te bewijzen dat er ongevaarlijk roestvrij staal nu is toegepast.

De gemeenteraden kunnen nu hun colleges van B & W aanspreken of de controles en vervanging van ondeugdelijk rvs daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.