Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

50 jaar openluchtzwembad De Bever

Openluchtzwembad De Bever in Sint Pancras dat in 1969 voor het eerst de deuren opende bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt volop gevierd.

De Bever wordt net als zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude en openluchtzwembad Het Baafje in Heiloo al jaren geëxploiteerd door Sport Servicepunt Langedijk.

Sport Servicepunt Langedijk is sinds januari van dit jaar ook exploitant geworden van alle sportaccommodaties binnen de gemeente Schagen.

Hieronder vallen zwembad De Wiel, openluchtzwembad De Veersloot in Dirkshorn en het Maarten van der Weijdenbad in Warmenhuizen.

Vanwege het jubileum is er een actie, iedereen die voor 1 mei 2019 een seizoensabonnement aanschaft, krijgt gratis toegang tot 6 zwembaden die onder het beheer vallen van Sport Servicepunt Langedijk.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.