Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

5 miljoenste bezoeker voor De IJzeren Man

Het is altijd bijzonder als een zwembad een mijlpaal bereikt. Zwembad De IJzeren Man in Weert heeft de 5 miljoenste bezoeker ontvangen.

Het beheer en de exploitatie van het zwembad wordt vanaf 1989 uitgevoerd door stichting Zwembad De IJzeren Man. De gemeente is eigenaar van de accommodatie en verhuurt het zwembad aan de stichting.

De exploitatie van het subtropisch zwembad De IJzeren Man is de laatste jaren sterk van karakter gewijzigd. Bij de kwaliteit van het product zwembad spelen aspecten als vernieuwing, het snel inspelen op de veranderende vraag en een prettige ambiance een belangrijke rol. En met resultaat, gezien de mijlpaal die nu is bereikt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.