Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Schoolzwemmen in Tiel is gered met hulp van Klijnsma gelden

De gemeente Tiel heeft besloten om toch geld uit te trekken om het schoolzwemmen voor te zetten. Het college van B & W had de intentie om per 1 januari 2017 het schoolzwemmen te schrappen in de gemeente.

Een meerderheid van de gemeenteraad heeft nu besloten om de zogeheten ‘Klijnsma gelden’ in te zetten om het schoolzwemmen in ieder geval tot medio 2019 mee te bekostigen.

Er is totaal jaarlijks 74.000 euro nodig en dat wordt ingevuld door bijdragen van exploitant SportPlaza, algemene reserves en de eerder genoemde ‘Klijnsma gelden’ in het kader van armoede bestrijding.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.