Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Thermae Son dreigt na bijna 30 jaar te sluiten?

Na bijna 30 jaar dreigt er een einde te komen aan de exploitatie van het zwembad bij Thermae Son. De gemeenten Son en Breugel wil het zwembad niet financieel ondersteunen.

Het zwembad was in 1988 één van de eerste zwembaden in Nederland dat werd geprivatiseerd. Thermae Son voorziet al jaren in de behoefte van een zwembad binnen de gemeente.

Vanwege concurrentie in de regio en de alsmaar stijgende kosten is niet meer mogelijk de exploitatie rond te krijgen.

Thermae Son vraagt de gemeente ruim 130.000 euro per jaar, alleen dan zou het zwembad open kunnen blijven.

Maar het college van B & W wijst het verzoek af, de raad kan nu nog anders beslissen. Thermae Son, dat bestaat uit een veel groter complex op het gebied van welness en ontspanning, is niet meer afhankelijk van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.