Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Buitenzwembad De Wetering blijft nog steeds gesloten

Het buitenzwembad van zwembad De Wetering in Houten blijft ook in 2017 gesloten. De politiek die het voor het zeggen heeft in Houten, wil niet het benodigde bedrag van 60.000 euro beschikbaar stellen.

Het zwembad is sinds 2014 al gesloten in het kader van de bezuinigingen. Via een bewonerspetitie heeft de oppositie nog geprobeerd het zwembad weer  open te krijgen, alleen zonder resultaat.

Het contract met de huidige exploitant van het zwembad, Optisport, loopt op 1 januari 2018 af. Volgend jaar komt er een nieuwe aanbesteding, wellicht is het daarna wel weer mogelijk om het buitenbad open te stellen binnen de nieuwe financiële kaders.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.