Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wordt boulderen in het zwembad het nieuwe fenomeen?

Boulderen betekent letterlijk, klimmen op een rotsblok. Omdat er in Nederland geen echte rotsblokken zijn is het mogelijk te boulderen op klimwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter.

Op de wanden zijn klimroutes uitgezet die je met techniek, kracht en met denkwerk kunt uitvoeren. Anders dan bij klimmen zit je niet vast aan gordels.

Het boulderen is nu ook mogelijk in het zwembad. Er kan op deze manier geklommen worden boven het water. En mocht het verkeerd gaan, je valt zacht.

Sportstad Heerenveen had de primeur en er werden twee boulderwanden bij het zwembad gebouwd. De boulderwanden boven het water konden rekenen op flink wat belangstelling van sportievelingen.

Voor meer informatie en een video, klik hier.

bouldering

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.