Welkom

Het begint alweer een beetje te kriebelen

openluchtzwembad1

Nieuws

Seizoen verlengen met uitschuifbaar zwembaddak

Het Eiland van Maurik in Maurik is gestart met de bouw van een nieuw zwembad. De camping investeert anderhalf miljoen euro en wil daarmee het seizoen van het vakantiepark te verlengen.

Het nieuwe zwembad van 10 x 15 meter krijgt een uitschuifbaar dak zodat het als binnen- en buitenbad kan gebruikt kan worden, volgens een Open Sky principe. Een dubbele waterglijbaan komt er ook om alle doelgroepen te bedienen. Er was al een waterspeeltuin en die wordt nu samengevoegd met het zwembad.

Door gebouwen te voorzien van flexibele dak- en gevelsystemen zoals het Open Sky schuifdak en de Skywall hefgevels, kunnen seizoens-verlengende accommodaties worden gecreëerd. Ideaal voor openluchtzwembaden en waterparken, om zo maximaal waterplezier in alle weersomstandigheden te kunnen bieden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.