Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openluchtzwembaden gaan nog een goede week tegemoet

Vanwege de mooie weersverwachting voor volgende week blijven veel openluchtzwembaden één week langer open. De afgelopen twee weken waren al een mooie opsteker en de verwachtingen voor het tweede deel van volgende week zijn heel goed.

Temperaturen lopen weer op tot 25-30 graden. Prima weer om nog eens alles uit de kast te halen om de seizoenscijfers verder omhoog te krikken. De nazomer duurt in ieder geval tot en met vrijdag.

Aanvankelijk zouden veel buitenbaden rond 4 september gaan sluiten, de reeds geplande traditionele afsluitingen van het seizoen met hondenplonzen worden een week doorgeschoven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.