Welkom

splash3

Nieuws

Licentie Zwem ABC krijgt steeds meer vorm

Er wordt door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ stevig ingezet op de De Licentie Zwem-ABC. Zwemlesaanbieders krijgen tot 1 januari 2018 de tijd om aan deze nieuwe kwaliteitseisen te voldoen.

Sinds de KNZB gestart is met een eigen zwemlesmethode is de Nationaal Raad Zwemdiploma’s bezig met een inhaalslag. Zwembad De Steense in Wolvega is het meest recente zwembad die de Licentie heeft behaald.

De Licentie Zwem-ABC geeft de klant meer duidelijkheid, doordat een zwemlesaanbieder wordt getoetst op zaken als: is er voldaan aan wet- en regelgeving, is de zwemlesgevende gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), werkt de zwemlesaanbieder volgens de Gedragscode Zwembranche, is de zwemlesgevende voldoende opgeleid, is er nagedacht over de manier van lesgeven, hebben ouders zicht op de vorderingen van de kinderen tijdens de zwemles, is er een ongevallenregistratie en een klachtenprocedure.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl