Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Maatschappelijk belang gaat voor bezuinigingen

Openlucht zwembad Aarweide in Nieuwkoop blijft gegarandeerd open tot 2025. Voornaamste reden is het handhaven van een jaarlijkse subsidie, daardoor is het voortbestaan van het zwembad voor bijna 10 jaar gegarandeerd.

Om het zwembad open te houden zijn er maar liefst 125 vrijwilligers actief. Daarnaast werken er een aantal vaste en parttime medewerkers.

De gemeente Nieuwkoop kwam tot het besluit van een meerjaren subsidie omdat het zwembad een belangrijke maatschappelijk functie heeft en veel inwoners er gebruik van maken. Maar ook de grote inzet van medewerkers en vrijwilligers maken het verschil.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.