Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

AGO zwembad Diemen blijft open

De Amsterdamse gemeenteraad heeft besloten om de komende vijf jaar het AGO zwembad in Diemen subsidie te geven. Met een extra bijdrage van de gemeente Diemen kan het zwembad blijven voortbestaan.

Het moet nog wel door de gemeenteraad, maar de voortekenen zijn goed. De gemeente gaat wel onderzoeken hoeveel mensen met een beperking en ouderen gebruik maken van het AGO Zwembad.

Stichting AGO Zwembad, die het zwembad exploiteert, is ervan overtuigd dat het zwembad nu is gered. Het AGO zwembad voor mensen met een beperking is een uniek zwembad en voldoet aan de vraag uit de samenleving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.