Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Op de bres voor zwembad Den Ekkerman

Er is grote ophef onstaan in Veldhoven over het voorgenomen besluit van de gemeenteraad om zwembad Den Ekkerman te sluiten, zowel onder de inwoners als de medewerkers.

FNV organiseert nu een bijeenkomst voor de 35 medewerkers om te peilen wat voor acties er kunnen worden ingezet om het besluit van de raad tegen te gaan.

Het vreemde aan dit besluit is dat alle fracties binnen de gemeente een zwembad willen behouden voor Veldhoven, maar er geen geld voor willen uittrekken.

De gemeente heeft volgens FNV tien jaar lang de tijd gehad om met een toekomstplan te komen voor het zwembad.

De inwoners van Veldhoven zijn ook ontstemd, ruim 2100 mensen hebben inmiddels al een online petitie ondertekend om het zwembad open te houden.

Iedereen is van mening dat een gemeente met 45.000 inwoners een eigen zwemgelegenheid nodig heeft. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.