Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ruim 9 miljoen voor grootschalige renovatie Twentebad

Het Twentebad in Hengelo draait al jaren heel goed. Met meer dan 430.000 bezoekers is het één van de best bezochte zwembaden van Nederland. Op alle gebied blijft het 44 jaar oude zwembad zich door ontwikkelen en daar zijn investeringen voor nodig.

Nu gaat er een meerjarige renovatie starten om het zwembad toekomstbestendig te maken. Er wordt maar liefst 9 miljoen euro geïnvesteerd voor een ingrijpende en grootschalige renovatie en nieuwbouw.

In 4 fases wordt het megaproject uitgevoerd, het zwembad kan daardoor gewoon openblijven. In fase 1 wordt het recreatieve gedeelte gerenoveerd, er komt onder andere een beweegbare bodem en nieuwe glijbanen.

Fase 2 is in 2017, dan wordt het 50-meter buitenzwembad overkapt. De overkapping van het 50-meter bad zorgt ervoor dat dat het bad 365 dagen per jaar gebruikt kan worden. Tevens worden de technische installaties vervangen, het zwembad optimaal geïsoleerd en het sanitair vernieuwd.

Fase 3 en 4 vinden plaats in 2018 en 2019, dan krijgt het Twentebad onder meer een nieuw entree, garderobes en worden de gevels aangepakt.

Al met al een groot en ingrijpend project waardoor het zwembad weer jaren mee kan.
twentebad3

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.