Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeente Zeist stoot zwembad Dijnselburg af

Het zijn en blijven roerige tijden in zwembadland. De gemeenteraad van Zeist heeft besloten om zwembad Dijnselburg te gaan privatiseren. De gemeente vindt het niet meer haar taak om een zwembad te exploiteren.

De gemeente start nu met de voorbereiding en uitvoering van een marktconsultatie om het zwembad over te dragen aan een externe exploitant.

De gemeenteraad neemt eind 2016 een definitief besluit over. Na akkoord volgt in 2017 de verdere uitwerking van het privatiseringstraject, waarna de exploitatie eind 2017 definitief kan worden overgedragen. De gemeente blijft wel eigenaar van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.