Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Toekomstscenario’s voor zwembaden

De huidige bezuinigingen hebben grote invloed op de exploitatie van zwembaden. Zwembaden sluiten, openhouden, renoveren of nieuwbouw realiseren, dat is het veel gehoorde verhaal. De gemeentelijke politiek lijkt er inmiddels ook niet meer uit te komen.

Extra bezuinigingen zorgen ervoor dat de zwembaden niet meer te exploiteren zijn. Overal in het land hoor je het hetzelfde geluid. Zwembaden hebben het al jaren moeilijk om het hoofd boven water te houden. Maar er zijn oplossingen in de vorm van externe partnerships.

Er worden concepten ontwikkeld waarbij gemeenten verlost worden van de hoge exploitatielasten van zwembaden. In een uitgelicht artikel voor abonnees, gaan wij hier binnenkort aandacht aanbesteden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.