Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Positieve ontwikkelingen in Winterswijk

Zwembad Jaspers in Winterswijk heeft positief nieuws te melden. Na een aantal lastige jaren lijkt het tij nu te keren en er kan zelfs weer geïnvesteerd worden.

De bezoekersaantallen stabiliseren, de subsidie van de gemeente is verhoogd en er is voldoende financiële ruimte om ook weer te investeren.

Het recreatief zwemmen stond jarenlang onder druk bij zwembad Jaspers, maar is zich nu weer aan het verbeteren. Daarnaast ontwikkelen de doelgroeplessen voor ouderen zich heel positief.

Alleen lopen de zwemlessen voor kinderen wel terug, maar dat heeft te maken met het feit dat er steeds minder nieuwe aanwas van kinderen is in de regio. Daarom concentreert Jaspers zich steeds meer op de ouderen doelgroepen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.