Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gezamenlijke visie voor zwembad De Smelen

Het gaat de goede kant op met de ontwikkelingen rondom zwembad De Smelen in Geldrop. De gemeente en de huidige exploitant Laco Geldrop gaan in gesprek over de toekomst van zwembad De Smelen.

De gemeente heeft aangegeven dat het behoud van de maatschappelijke functie van het zwembad voor de bevolking centraal moet blijven staan.

Met als inzet dat het zwembad ook na 1 september 2016 open blijft. Er wordt ook gesproken over de ontwikkeling van een gezamenlijke visie voor het gebied rondom zwembad De Smelen.

In deze langetermijnvisie moet het gebied ruimte bieden aan zwemmen, andere sportactiviteiten en recreatie in combinatie met zorg.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.