Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Rechtszaak Reeshof gaat na bijna vijf jaar starten

Het is bijna alweer vijf jaar geleden en nu pas start de rechtszaak tegen de gemeente Tilburg vanwege betrokkenheid bij een noodlottig ongeluk met een baby in zwembad Reeshof.

Justitie verdenkt de gemeente van dood door schuld en verwijt de gemeente dat zij onvoldoende maatregelen heeft getroffen om het ongeluk te voorkomen.

De gemeente was volgens inspectierapporten al drie keer eerder gewaarschuwd dat de ophanging van de luidsprekers in de Reeshof niet deugden.

In november 2011 overleed een baby in het zwembad nadat er een luidspreker van het plafond naar beneden viel.

Eerder werden ook twee medewerkers van de gemeente aangemerkt voor vervolging, maar na getuigenverklaringen werden deze aanklachten ingetrokken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.