Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquadintel duurzamer door zonnepanelen

Bij zwembad de Aquadintel in Dinteloord zijn een zestiental HR zonnepanelen geïnstalleerd. De nieuwe zonnepanelen zijn voorzien van een Solar vloeistof.

Deze voor het milieu niet schadelijke en afbreekbare vloeistof geeft zijn warmte af aan een warmtewisselaar die het zwembadwater op een duurzame manier verwarmd. Hierna leveren de zonnepanelen de warmte af aan het zwembadwater.

Op jaarbasis zullen deze zonnepanelen vijf ton aan CO2 uitstoot besparen maar uiteraard is zonne-energie ook heel gunstig voor de energierekening. En wat ook positief nieuws is dat gemeente Steenbergen heeft besloten af te zien van de bezuinigingen op de zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.