Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Center Parcs wil fors gaan investeren in parken

Het gaat steeds slechter met de bungalow/vakantieparken branche, er is al jaren een terugloop in de bezettingsgraad van de parken. Center Parcs heeft als eerste aangekondigd zijn vakantieparken in België, Nederland en Duitsland grondig te willen gaan upgraden. Center Parcs wil een investering gaan doen van 400 miljoen euro, die voor het grootste deel moet worden opgebracht door beleggers in de vakantiehuisjes. De investeringen zijn dringend nodig om de dalende populariteit van de bungalowparken tegen te gaan.

De bungalowparken hebben het de laatste jaren moeilijk. Nederlandse toeristen kiezen steeds vaker voor een goedkopere vakantie in het buitenland. Het aanbod van vakantiehuisjes is in meer dan tien jaar tijd fors gestegen, van 49.000 bungalows naar 74.000, terwijl de bungalowvakanties in eigen land daalde van 5,1 miljoen in 2002 naar 4,7 miljoen in 2015. Dus daaruit kun je concluderen dat de verhouding tussen vraag en aanbod te groot is geworden.

In een artikel van het FD kunt u meer lezen over de ontwikkelingen binnen de bungalow/vakantieparken branche.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.