Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Center Parcs wil fors gaan investeren in parken

Het gaat steeds slechter met de bungalow/vakantieparken branche, er is al jaren een terugloop in de bezettingsgraad van de parken. Center Parcs heeft als eerste aangekondigd zijn vakantieparken in België, Nederland en Duitsland grondig te willen gaan upgraden. Center Parcs wil een investering gaan doen van 400 miljoen euro, die voor het grootste deel moet worden opgebracht door beleggers in de vakantiehuisjes. De investeringen zijn dringend nodig om de dalende populariteit van de bungalowparken tegen te gaan.

De bungalowparken hebben het de laatste jaren moeilijk. Nederlandse toeristen kiezen steeds vaker voor een goedkopere vakantie in het buitenland. Het aanbod van vakantiehuisjes is in meer dan tien jaar tijd fors gestegen, van 49.000 bungalows naar 74.000, terwijl de bungalowvakanties in eigen land daalde van 5,1 miljoen in 2002 naar 4,7 miljoen in 2015. Dus daaruit kun je concluderen dat de verhouding tussen vraag en aanbod te groot is geworden.

In een artikel van het FD kunt u meer lezen over de ontwikkelingen binnen de bungalow/vakantieparken branche.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Badjuf Hanny stopt er na 46 jaar! mee

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl