Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuwe kansen voor openhouden De Frosk

Een recentelijk opgericht comité wil zwembad De Frosk in De Westereen gaan exploiteren en mogelijk zelfs kopen. Het comité is van mening dat er mogelijkheden liggen om het zwembad open te houden. Vanwege het faillisement is het zwembad nu gesloten, zie eerdere berichtgeving.

Het doel is nu om een stichting of vereniging op te richten, die het bad gaat exploiteren. Professionele krachten en vrijwilligers zullen dan gaan samenwerken om De Frosk open te houden.

Het comité heeft bijna 3000 symphatisanten en een aantal hebben zich al bereid verklaard om mee te werken voor de instandhouding van De Frosk. De KNZB en ook de gemeente staan welwillend tegenover het initiatief.

Als de gesprekken met de gemeente Dantumadeel positief uitvallen, dan wil het comité een stichting of vereniging oprichten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.