Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Van den Noortbadbad blijft misschien toch open?

Er is nog een kans dat het D.G. van den Noortbadbad in Muntendam open blijft. De gemeente gaat in gesprek met een lokale zwemschool die al jaren zwemles geeft in het zwembad.

Volgens de zwemschool is er een mogelijkheid om het bad open te houden met behoud van personeel. Bij een eventuele overdracht zou de gemeente een eenmalige bijdrage van 270.000 euro moeten bijdragen voor achterstallig onderhoud.

Met deze eenmalige bijdrage kan het bad nog zeker 10 jaar open blijven. Met het huidige besluit gaat het bad uiterlijk per 1 januari 2017 dicht. Vanuit de gemeenteraad kwamen vele vragen over de voorgenomen sluiting van het bad.

Het bad trekt rond de 50.000 bezoekers per jaar en meer dan 200 kinderen krijgen elke week zwemles. De gemeenteraad wil echter toch dat B & W nog maximale inspanning verricht om het bad open te houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.