Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Kritisch blijven kijken naar energieverbruik

Zwembad ’t Molengors in Zuidland heeft het energielabel A in de wacht gesleept. Het certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die veel aan energiebesparing doen. ’t Molengors heeft sinds het zwembad door vrijwilligers wordt geëxploiteerd veel aan energiebesparing gedaan.

Er is onder andere een zwembadafdekking geïnstalleerd waardoor het water langer warm blijft en er zijn zonnekoepels geplaatst op de daken van de gebouwen. De accommodatie van zwembad ’t Molengors is al meer dan 40 jaar oud en wordt goed onderhouden door vrijwilligers en krijgt veel steun van sponsors.

Het groene energielabel geeft aan dat er meer dan voldoende wordt bespaard op energie. Het certificaat werd in 2010 al eerste uitgereikt aan het Neptunusbad in Klazienaveen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.