Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Zwembad Geestmerend wordt Maarten van der Weijdenbad

Vanwege zijn verdiensten voor de zwemsport wordt zwembad Geestmerend in Warmenhuizen omgedoopt tot het Maarten van der Weijdenbad. De Olympisch kampioen, die zijn eerste baantjes heeft gezwommen in Geestmerend, zal op ludieke wijze 18 juni aanstaande de naam van ‘zijn’ zwembad komen onthullen.

Maarten van der Weijden zal vanaf De Zaanse Schans aan komen zwemmen en er zullen sponsoracties worden gehouden voor de KWF Kankerbestrijding. De bekende en zeer populaire oud topzwemmer zet zich al jaren in voor dit goede doel, nadat hij jaren geleden zelf met kanker werd geconfronteerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.