Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verzelfstandiging zwembad De Veldkamp een feit

De gemeente Oldebroek heeft de laatste stap gezet in de verzelfstandiging van zwembad De Veldkamp in Wezep. Sportfondsen Nederland heeft vorig jaar het aanbestedingstraject gewonnen en gaat het zwembad exploiteren.

Belangrijk onderdeel van het verzelfstandigingstraject was het behoud van werk voor het huidige personeel. Daarvoor is nu een akkoord bereikt met een looptijd van 10 jaar en met behoud van alle basisvoorzieningen voor het personeel.

De gemeenteraad moet nog wel akkoord gaan, naar verwachting is deze ‘formaliteit’ de eerste week van juli 2016 een feit en gaat de exploitatie over naar Sportfondsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.