Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verzet tegen nieuw zwembad Twenterand

In de regio Twenterand blijven dorpsraden zich verzetten tegen de komst van een nieuw overdekt zwembad in Vriezenveen. De gemeente heeft plannen om één gezamenlijk zwembad voor de regio te realiseren. De dorpsraden hebben nu een online petitie opgesteld en de inwoners wordt gevraagd die petitie te tekenen. De tekst van de petitie luidt: ‘Nu geldpompen en straks verzuipen’.

Men laat op deze manier weten dat Twenterand onnodig, grote financiële risico’s neemt met de bouw van een nieuw overdekt bad. De dorpsvertegenwoordigers wijzen er op dat er wel belangrijkere problemen zijn in de gemeente, zoals ouderenzorg, thuiszorg en de aanpak van de drugsproblematiek. Er zijn voldoende zwembaden in de regio waar de inwoners gebruik van kunnen maken. aldus de dorpsraden.

De gemeente heeft in een eerste reactie te kennen gegeven door te gaan met de plannen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.