Welkom

splash3

Nieuws

Samenwerken om sterker te worden

Het Twentebad in Hengelo en zwembad De Mors in Delden werken sinds vorig jaar samen met als doel om meer  service te bieden aan de bezoekers. Uit een evaluatie blijkt dat deze samenwerking goed is bevallen en daarom wordt het dit jaar voortgezet.

Het combinatie abonnement voor beide baden heeft een duidelijk positief effect teweeg gebracht. Vanwege het grote succes kunnen zwemmers dit jaar ook een behoorlijke korting op hun abonnement krijgen.

Naast deze actie trekken het Twentebad en zwembad De Mors samen op als onderdeel van de ZON (Zwembaden Oost Nederland), een samenwerkingsverband tussen 20 zwembaden in het oosten van het land.

De ZON-zomeractie levert ieder zwembadbezoek tussen 1 mei en 31 augustus 2016 een stempel op. Een volle kaart levert de zwemmer allerlei voordelen en extra’s op.

De volgende zwembaden maken deel uit van ZON:

Zwembad De Mors – Delden, Zwembad De Whee – Goor, Zwembad De Vijf Heuvels – Markelo , Zwembad Brilmansdennen – Losser, Zwembad De Vlaskoel – Tubbergen, Zwembad Dorper Esch – Denekamp, Zwembad De Kuiperberg – Ootmarsum, Zwembad Vondersweijde – Oldenzaal, Zwembad De Koerbelt – Rijssen, Zwembad Twenhaarsveld – Holten, Zwembad Het Sportpark – Almelo, Zwembad Het Ravijn – Nijverdal, Zwembad Carrousel – Ommen, Zwembad Olde Vechte – Ommen, Zwembad De Stamper – Vriezenveen, Zwembad De Zandstuve – Vroomshoop, Zwembad De Marsch – Hardenberg, Zwembad De Hattemat – Gramsbergen, Zwembad De Kiefer – Dedemsvaart, Zwembad Onder Ons – De Krim en Zwembad De Tippe – Heino.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl