Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Maatregelen na reeks van incidenten in Den Helder

Na een reeks van incidenten over de afgelopen weken, waarbij jonge asielzoekers meisjes in het zwembad Aquacentrum ’t Heersdiep in Den Helder fysiek lastigvielen en seksueel intimideerden, heeft het zwembad besloten om identificatieplicht in te voeren. Ook worden extra veiligheidsmaatregelen getroffen, zoals extra toezichthouders en camera’s.

Het blijkt te gaan om een groep jongeren tussen de 14-25 jaar van het nabijgelegen asielzoekerscentrum. Het zwembad heeft inmiddels contact gehad met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en de huisregels zijn nu ook in het Arabisch vertaald.

Het zwembad beschikt over een goedwerkend camerasysteem, maar dat legt niet alle incidenten vast, wettelijk mogen er namelijk niet overal camera’s hangen. Het zwembad gaat versneld nieuwe geavanceerde  camera’s plaatsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.