Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Unieke prestatie: veertig jaar aan de rand van het bassin

In een tijd dat niemand meer zeker is van een vaste baan viert Elly Kuster haar veertig jaar jubileum bij zwembad Merwestein in Nieuwegein.

Op 1 april 1976 begon zij haar carrière bij zwembad De Pinguïn en openluchtzwembad Watergein. Toen in 1983 zwembad Merwestein haar deuren opende vervolgde zij daar haar carrière.

Elly heeft zich gespecialiseerd in het aanleren van zwemvaardigheden bij de allerjongsten tijdens de Baby/Peuter en Teddy lessen. Daarnaast geeft zij ook beweeglessen aan de 55+ en ouderen groepen in Merwestein.

Medewerkers van zwembad Merwestein hebben uiteraard ook stilgestaan bij dit bijzondere moment en deze unieke prestatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.