Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Drie openluchtzwembaden teveel van het goede?

Een probleem dat bij meer gemeenten speelt is het aantal zwembaden in de regio. De gemeente Stadskanaal exploiteert drie openluchtzwembaden en deze zijn dusdanig verouderd, dat de discussie weer op gang komt over wel of niet sluiten.

De openluchtbaden De Horsten Musselkanaal, Zwembad Noord in Stadskanaal-Noord en zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde zijn bijna 50 jaar oud en hebben een grondige renovatie nodig.

De gemeente Stadskanaal heeft in verhouding tot het aantal inwoners teveel zwembaden in de regio. Dat blijkt uit rapporten die zijn gemaakt door het Huis voor de Sport. Daarnaast zijn er ook veel andere mogelijkheden om te zwemmen in de regio.

Het college van B & W gaat in mei 2016 een aantal scenario’s voorleggen aan de gemeenteraad om daarna een beslissing te gaan nemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.