Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Reddingsplan voor zwembad Pernis ingediend

Een werkgroep is sinds het voornemen in 2014 van de gemeente Rotterdam om het zwembad in Pernis te sluiten, actief met een reddingsplan voor behoud van het zwembad. De werkgroep ‘Behoud Zwembad Pernis’ diende in juni 2015 een burgerinitiatief in met plannen/ideeën op welke wijze het zwembad opengehouden kon worden. In september 2015 kreeg de werkgroep van de gemeente toestemming om deze plannen/ideeën verder uit te werken in een bedrijfsplan.

Het bedrijfsplan is ingediend bij de toetsingscommissie en deze commissie gaat beoordelen of het plan haalbaar is en zal het college van B & W adviseren om wel of niet akkoord te gaan met het in stand houden van het zwembad voor de komende vijf jaar.

In het bedrijfsplan is onder andere uitgegaan van reducering van allerlei kosten en de inzet van vrijwilligers. Om het zwemseizoen 2017 niet onvoorbereid in te gaan, zullen deze vrijwilligers in 2016 mee draaien om enige ervaring op te doen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl