Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Mega verbouwing Tongelreep om verlies weg te werken?

Het kost de gemeente Eindhoven jaarlijks 3,1 miljoen om zwembad De Tongelreep en Pieter van den Hoogenband zwemstadion te exploiteren. Er zijn nu plannen om De Tongelreep grondig te gaan verbouwen voor maar liefst een bedrag van 14,4 miljoen euro.

Volgens berekeningen van de gemeente wordt het verlies dan op het zwembadcomplex teruggebracht tot nul? Op dit moment moet er jaarlijks steeds meer dan 1 miljoen euro bij de exploitatie van het complex.

Als de verbouwing doorgaat sluit het het bekende Golfslagbad en wordt het bestaande 25-meterbad gerenoveerd. Overigens groeit het verzet tegen sluiting van het Golfslagbad en er is inmiddels een digitale handtekeningenactie gestart.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.