Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Tongelreep verder als doelgroepen bad?

Er is door de gemeente Eindhoven een raadsvoorstel uitgewerkt voor de toekomstige uitvoering van zwembad De Tongelreep.

Het huidige 25-meter wedstrijdbad, instructiebad en re-activeringsbad in De Tongelreep in Eindhoven moet een doelgroepen zwembad gaan worden met meer ruimte voor recreatief zwemmen. Ook zal er buiten een spraypark (interactieve waterspeelplaats) komen.

Er zijn nog drie varianten maar de variant voor het beperkt opwaarderen van de drie binnenbaden tot een multifunctioneel zwemonderwijs en familiebad en een spraypark buiten heeft de voorkeur van het college. Deze variant biedt namelijk maximale flexibiliteit voor de toekomst.

Het Golfslagbad in De Tongelreep sluit op 6 september van dit jaar. De grootste boosdoener is een tekort van ruim € 1 miljoen op de huidige exploitatie van het Golfslagbad en een noodzakelijke grootschalig renovatie. De gemeente vindt het ook niet meer haar taak om een  toeristische attractie te exploiteren.

De raad moet eerdaags kiezen voor welke variant zal worden gekozen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.