Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nieuw modern en duurzaam zwembad voor Katwijk

Het college B & W heeft de opdracht voor nieuwbouw van het nieuwe Aquamar in Katwijk gegund aan OLCO-Sportsphere. Deze partij realiseert de bouw en is daarna 15 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud. Het nieuwe zwembad wordt een modern en duurzaam zwembad.

Het zwembad krijgt onder andere:

Recreatief bassin;
Wedstrijdbassin;
Doelgroepenbassin;
Peuterbad;
Inpandige glijbaan;
Zonnepanelen op het dak van de bassins;
Een innovatief ventilatiesysteem moet zorgen voor comfort en besparing op het energieverbruik.

De gemeente zet stevig in op de samenwerking met het gemeentelijk Sportbedrijf en wil voor lokale meerwaarde zorgdragen door de opdrachten waar mogelijk te laten uitvoeren door lokale bedrijven. Tot slot zet de gemeente in op Social Return On Investment (SROI). Dit houdt in dat de gemeente werkgelegenheid faciliteert voor inwoners die ondersteuning nodig hebben bij het (weer) toetreden tot de arbeidsmarkt.

Sportfondsen Nederland gaat het zwembad exploiteren en het wordt voorjaar 2018 in gebruik genomen. Tot die tijd blijft het huidige zwembad open. Klik hier voor een sfeerimpressie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.