Welkom

splash3

Nieuws

Ellende voor zwembad De Marke duurt maar voort

Het sinds de opening geplaagde zwembad De Marke van Hattem heeft te kampen met grote problemen. Nu zijn de jaarrekeningen over 2014 bekendgemaakt en deze vallen opnieuw tegen. Het totale tekort voor het zwembad komt daardoor uit op 390.000 euro. Het totale gezamenlijke tekort van het multifunctioneel centrum en zwembad De Marke is bijna 600.000 euro. Het zwembad en kulturhuis werden in 2012 geopend.

Afgelopen maand werd tevens bekend dat het zwembad voor 6 weken dicht gaat omdat de tegels moeten worden vervangen. De wet van Murphy lijkt van toepassing op het zwembad. Met een nieuw administratiesysteem hoopt het nieuwe bestuur van De Marke, dat de management informatie beter en sneller beschikbaar komt. Verbeteracties zoals een nieuwe bestuursstructuur, huurharmonisatie, communicatie en een bedrijfsplan voor de exploitatie zijn inmiddels in volle gang om van De Marke het sociale, culturele en sportieve hart van Hattem te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl