Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek naar zwemvaardigheid in Brummen

Rhienderoord Zwem & Sport Plezier gaat onderzoek doen naar zwemvaardigheid van acht- en negenjarige kinderen. Het zwembad wil het onderzoek juist in deze leeftijdscategorie doen, omdat kinderen doorgaans al op vijf of zesjarige leeftijd de zwemdiploma’s halen, waarna veel kinderen minder gaan zwemmen.

Door een aantal verschillende zwemonderdelen te testen bij de kinderen uit de groepen vijf en zes van de basisschool, kan het niveau en veiligheid worden bepaald. Alle basisscholen in Brummen zijn uitgenodigd voor het onderzoek. Met de resultaten van het onderzoek wil het zwembad de gemeente gaan informeren.

De gemeente Brummen heeft het schoolzwemmen een paar jaar geleden afgeschaft, hierdoor neemt de zwemvaardigheid van de kinderen ook af, is de mening van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.