Welkom

splash3

Nieuws

Akwamarijn blijft toch open, storm in een glas water?

Hoe vaak hebben we het al meegemaakt. Een college van B & W besluit een zwembad op termijn te sluiten en vervolgens draait de gemeente politiek het besluit weer terug. Vorige maand kwam het college met het bericht dat zwembad Akwamarijn in Zaltbommel op 31 december 2016 de deuren gaat sluiten. Hierdoor ontstond er veel onrust in de samenleving.

Tijdens een recent gehouden vergadering blijkt dat er brede politieke steun is voor het open houden van Akwamarijn. Het college moet nu bij de voorjaarsnota met een voorstel komen om het zwembad langer open te houden. De gemeenteraad moet hier uiteindelijk een besluit over nemen. Als het technisch en financieel lukt, zou het zwembad tot en met 2019 open kunnen blijven.

Bovenstaand is weer typisch voorbeeld over hoe er met zwembaden wordt omgegaan. Van te voren overleggen zou beter zijn geweest en dat was de onrust ook niet ontstaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl