Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Aquafitness blijft zich nog steeds doorontwikkelen

Aquafitness is nog steeds zeer populair bij de zwembaden. In allerlei varianten worden er workouts gegeven. Aquapower is een vorm van sporten in ondiep (borstdiep) water. Aquapower is een samenvoeging van alle aquasporten die nu beschikbaar zijn.

Er wordt gewerkt met diverse aquafitness materialen uit de andere aquasporten. Vanwege de opwaartse druk van het water is de belasting op de gewrichten vele stukken minder dan in een sportzaal. Aquapower is een high impact workout, waarbij iedereen wel op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

Deze totaal vorm van Aquafitness wordt steeds meer aangeboden bij de zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.