Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tonnen voor wetenschappelijk onderzoek in Eindhoven

Dat Eindhoven de zwemstad is van Nederland weten we al langer en er wordt weer fors geinvesteerd om die status te behouden.

In het trainingszwembad van De Tongelreep wordt binnenkort voor tonnen aan nieuwe wetenschappelijke apparatuur geplaatst voor onderzoek om topzwemmers nog beter te laten presteren. Het water van het bad is tijdelijk opgeslagen in een niet gebruikt buitenbad.

De provincie Brabant investeert fors in de ontwikkeling van het Innosportlab Eindhoven. Met deze investering behoudt het Innosportlab de status van het belangrijkste zwemlab ter wereld.

Als terugverdienmodel voor de investering ligt het in de bedoeling dat de onderzoekresultaten in de toekomst verkocht worden aan tal van instanties. Zie onder onderstaande video.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.