Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

35-jarige Hoornse Vaart zet in op wellness voorzieningen

Vanwege het 35-jarig bestaan heeft zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar twee nieuwe stoomcabines geplaatst. Met de installatie van de stoomcabines opent het zwembad tegelijk de wellness weken.

Stoomcabines maar ook whirlpools zijn nog steeds heel populair bij zwembaden. Bezoekers willen tegenwoordig steeds meer beleving en ontspanning en zowel whirlpools als stoomcabines zorgen voor deze elementen.

Door te stomen wordt het immuunsysteem versterkt, het houdt het lichaam schoon en gezond en is tevens goed voor de ademhaling. Whirlpools zijn er vooral voor ontspanning maar zorgen ook voor een goede doorbloeding van de aderen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.