Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘2521 gewoon zwemmen’ krijgt steeds meer vorm

De gemeente Bommelrwaard gaat voor Zaltbommel serieus kijken naar de mogelijkheden voor de bouw van een ‘2521 gewoon zwemmen’ zwembad.

‘2521 gewoon zwemmen’ is een initiatief van de KNZB en stelt een gemeente in staat om op een betaalbare manier een zwemvoorziening te realiseren op basis van een afmeting van 25 x 21 meter. Samen met andere partijen heeft de KNZB dit concept ontwikkeld dat in korte tijd gebouwd kan worden. Het zwembad verbruikt dertig procent minder energie dan reguliere zwembaden.

Het eerste ‘2521 gewoon zwemmen’ zwembad is op 11 oktober jl. geopend in Alblasserdam. In oktober is gestart met de bouw van een dergelijk zwembad in Almere en Culemborg volgt. Daarnaast zijn er nog meer geinteresseerde gemeenten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.