Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Maarten van der Weijden stopt recordpoging na 18 uur

Het is Maarten van der Weijden niet gelukt het wereldrecord 24 uur zwemmen te verbeteren. Na 18 uur lag hij al teveel achter op het schema en kon hij het fysiek niet meer opbrengen. Het wereldrecord blijft staan op naam van de Zweed Anders Forvass, die in 1989 in 101,9 kilometer aflegde.

Eerder werd al bekend dat er in 2020 een nieuwe variant komt op de Elfstedenzwemtocht met bekende Nederlanders die in estafette de tocht gaan zwemmen. Met zijn geslaagde Elfstedenzwemtocht in 2019 haalde hij maar liefst 6,1 miljoen euro op voor KWF Kankerbestrijding.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.