Welkom

splash3

Nieuws

1ste subtropische zwemparadijs op 1800m hoogte

Pierre & Vacances-Center Parcs groep opent ’s wereld eerste subtropische zwembad op 1800 meter hoogte! Op 1 juli wordt in skistation Avoriaz 1800 het eerste en het grootste zwemparadijs in Europa dat in de bergen ligt geopend: Aquariaz! Aquariaz, de 2400 m2 grote overdekte zwembad, ontworpen en gerealiseerd door de Pierre & Vacances-Center Parcs groep, vormt de perfecte combinatie van een tropisch landschap en de emblematische architectuur van een bergdorp. Het Aquariaz-gebouw, uniek voor een berggebied, is meer dan 17 meter hoog en wordt gekenmerkt door grote, glazen wanden. Dit biedt niet alleen een onbelemmerd uitzicht op de vallei en de verschillende pistes, maar het zorgt er ook voor dat de zon gemakkelijk tot in alle hoeken van het gebouw kan komen.

Het tropische zwemparadijs bestaat uit drie verschillende ruimtes:

1) Voor de allerkleinsten De eerste ruimte, ludiek en kleurrijk, is speciaal opgezet voor de allerkleinsten met watergeisers, waterpistolen en jets, glijbanen en een enorme wateremmer die tientallen liters water uitstort over de zwemmers. Daarnaast is er een groot kinderbad met verschillende, interactieve waterspelletjes.

2) Voor sensatiezoekers  De tweede ruimte is geschikt voor de grootste durfals die op zoek zijn naar meer spanning: op meer dan 10 meter hoogte op een opblaasband over een halfpipe glijden om pas na enkele afdalingen weer met beide voeten op de grond te landen.

3) Voor iedereen Het derde bassin is geschikt voor alle leeftijden en bestaat uit: een wildwaterbaan met ruimte voor waterspelletjes; zwem- en speelbassin van 1,50 meter diep tegen een klimmuur over de hele lengte van het bad en een jacuzzi met een spectaculair uitzicht over de vallei.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl