Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

15 jaar Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek bestaat dit jaar 15 jaar. Om dat te vieren is deze editie van de Sportweek een week langer. Van 15 tot en met 29 september zullen diverse sportverenigingen en iedereen die iets doet met sport hun deuren openen om het publiek kennis te laten maken met de sporten.

Een perfecte mogelijkheid om op een laagdrempelige manier nieuwe sporten uit te proberen. Zwembaden en zwemverenigingen doen hier uiteraard ook aan mee en het is bij veel zwembaden mogelijk om de bijvoorbeeld de aquasporten uit te proberen of om kennis te maken met de traditionele zwemsporten.

De Nationale Sportweek is een landelijk initiatief van NOC*NSF met als doel om sporten en bewegen te promoten.

nationalesportweek2

 

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.