Welkom

splash3

Nieuws

100.000 euro per jaar extra voor noodlijdend AquaAltena

Sinds de opening van AquaAltena in Andel in 2012 heeft het zwembad te maken met financiele problemen. Sportfondsen die het zwembad exploiteert draait vanaf het begin met verlies. Reden is de destijds bedongen en beperkte subsidie bijdrage van 10.000 euro van de gemeente.

Het zwembad heeft veel meer subsidie nodig om de boel draaiende te houden. B & W stelt de raad nu voor om 100.000 euro extra per jaar beschikbaar te stellen, voor een periode van drie jaar.

Ondanks dat Sportfondsen in 2015 een verlies draaide van 200.000 euro, zien de gemeenten Aalburg en Woudrichem geen reden om een nieuwe aanbesteding uit te schrijven.

De exploitatie loopt verder goed en omdat een nieuwe aanbesteding veel tijd en energie kost, verwacht de gemeente dat het geen financieel voordeel oplevert.

Sportfondsen was destijds de enige die op de aanbesteding had ingeschreven en zodoende werd het zwembad aan deze partij gegund.

De gemeenteraad is nu aan het woord om akkoord te gaan met dit voorstel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl