Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

1 op 10 scholen gaan nooit zwemmen

Het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) heeft onderzoek gedaan naar het gezondheidsbeleid bij de Vlaamse scholen. Uit dit onderzoek blijkt dat zowel in het basis- als het secundair onderwijs 1 op 10 scholen nooit gebruik maakt van een zwembad.

De reden heeft volgens het VIGeZ te maken met de hoge kosten voor vervoer en de scholen krijgen minder subsidie zodat ze keuze moeten maken. Het VIGeZ noemt dat een verontrustende ontwikkeling. Hierdoor leren kinderen minder snel zwemmen, met alle gevolgen van dien.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.