Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad de Peppel heeft primeur met nieuwe workout

Een Engels bedrijf met de naam Aquaphysical heeft recent bij Zwembad de Peppel in Ede een demonstratie gegeven waarbij met behulp van drijvende yogamatten een full body workout werd gegeven.

Tijdens deze demonstratie werden er fitnessoefeningen uitgevoerd op de Aquabase, een speciale drijvende mat. Door de beweging van het wateroppervlak zijn de deelnemers tijdens de les de hele tijd bezig hun balans te zoeken en te bewaren.

aquabase1
Naast intensieve oefeningen biedt de Aquabase ook de mogelijkheid om een zeer uitdagende yogales op het water te volgen. Zowel de fitnessvariant als de rustigere yogales bieden een full body workout.

https://www.youtube.com/watch?v=I59O23B5cIE

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.